Augusti

Hej igen!

Halva augusti har gått och det har verkligen varit full rulle på beställningar som kommit in. Många mails att beta av och jag försöker svara så fort det går samtidigt som jag måste sy så mycket det går av arbetstiden för att kunna hålla leverantiderna.

På tygfronten har det hänt lite och det är dels att några ekologiska tyger hittat in i butiken och även ekologisk stoppning. Babynesten går även att få i trikåtyger och kan därmed matchas perfekt med filtarna.
Det tråkiga är att tyget Greta, eller svanefors torpa som det heter har slutat tillverkas! Det grå finns inte längre att få tag i butikerna, det beige och blå finns fortfarande men kommer försvinna de med. Jättetråkigt och väldigt konstigt att man väljer att avsluta ett sådant populärt tyg...
Förhoppningsvis kommer det att dyka upp andra fina tyger och nyheter kommer att komma in bland babynestmodellerna under oktober.

Just nu ligger leveranstiden på 4 veckor, 2 för de som beställde 1-2 augusti och sedan har det ökat till 3 och nu för veckors leveranstid. För att det inte ska bli mer så sätter jag nu ett kortare beställingsstopp fram till 21 augusti.

Ha det bra!

Kram Emma

12 Aug 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)