Blogg

September

17 sep 2018

Tack för alla beställningar som kommer in, jag är så glad att jag får sy till er!

Ni köper inte bara en produkt utan ni stödjer också en småföretagare som betalar moms och skatt på produkterna<3

Under hösten kommer det dyka upp lite nyheter. Sovormarna ska få lite kompisar bl.a, lite ny design och tyger till bäddsets, förvaringsfickor, skötunderlägg och lite andra praktiska tillbehör är på g.
Nya tyger till babywrap som är ett måste i höst/vinter börjar dyka upp i shopen.

Hoppas ni kikar in i webshopen i höst!

Babywrap med snuttefilt, omlottfilt 
Babywrap med matchande snuttefilt.

Babynest grå med spets
Populära Babynest Pauline i grå/vit randigt tyg med spets och hjärtan

Beställningar

16 aug 2018

Efter ca 2 veckors jobb så börjar man bli varm i kläderna och jag tänker nu börja ta lite beställningar igen.
Dock inte allt för många åt gången. Då kan jag hålla nere leveranstiderna, hålla en bättre kundservice och ha bättre kontroll på allt. 

Så därför börjar jag med en 10-20 beställningar. Beställningsmenyn kommer då dyka upp i webshopen och detta redan imorgon, fredag 17 augusti kl 10.00.
Leveranstiden kommer vara 2-4 veckor beroende på bf och storlek på beställningen.
Vill du beställa babynest, sovorm etc så går det även bra via mail även om jag rekommenderar beställning via webshopen för smidigaste betalningslösningarna och leveransuppdateringar.

Välkommen med er beställning!

Ändrade planer...

5 aug 2018

Ja tyvärr måste jag komma med ändrade planer. Imorgon var det tänkt att öppna upp för nya beställningar igen. Men efter mycket funderande och övervägande måste jag skjuta på beställningarna. Detta pga av den stressiga våren/försommaren som fortfarande har sina spår och jag känner att det är bäst att mjukstarta och sy i min egen takt då dagarna är lite upp och ner för närvarande.

Jag kommer istället lägga upp köpfärdiga babynests, sovormar, filtar, kläder m.m i webshopen för direktleverans så håll koll där och på instagram:)
Förhoppningsvis kommer jag kunna öppna upp för lite beställningar längre fram.

Ha det gott!

Semester!

17 jul 2018

Hej i solvärmen!

Jag har sedan ett par veckor semester. Eftersom våren och försommaren varit rätt hektiskt så kollar jag inte mailen mycket alls nu under semestern utan det blir först i början på augusti jag tar en titt där. Förhoppningsvis står den mesta infon här på hemsidan! :)

Den 6 augusti tar jag nya beställningar och mer info om det kommer innan dess.

Ha det fint i solen!

Leveranstider

11 jun 2018

Just nu är det förseningar med leveranserna med ca 1 vecka tyvärr. Jag har kört med gasen i botten lite för länge och som alla vet är ju stress inget vidare...  För att inte råka ut för den berömda väggen så jag kan tyvärr inte skynda på mer med produktionen för att knappa in på leveranstiden utan det blir leverans ca 1 vecka senare än sagt i orderbekräftelsen. Jag försöker hålla koll på tidiga bf datum bland beställningarna jag har kvar så gott det går dock:)
Tack för ert tålamod!

Klarna bugg

29 maj 2018

Hej i sommarvärmen!

På senaste tiden har jag fått ett par mails där kunder funderar om deras beställning fortfarande gäller då det står att köpet är avbrutet på Klarnas sida. Detta är en bugg i Klarnas system då det inte hänger med på mina leveranstider:) Men det är inga problem utan fakturan kommer att uppdateras när jag aktiverar den i webshopen i samband med att babynestet börjar bli redo att skickas.
Så er beställning är kvar och ni behöver inte göra något.

Leveranstiden nu ligger på 8 veckor +/- 3 dagar. Innan 1 juli ska alla beställningar vara ivägskickade.

6 augusti kommer jag öppna upp för nya beställningar och leveranstiden kommer då vara 1-2 veckor. Har man bf tidigt i augusti/ september så rekommenderar jag att beställa den 6 augusti!:)

Soliga hälsningar från Emma ( så soligt som det kan bli i syrummet!;))

Sommarplanering

26 apr 2018

Våren har äntligen kommit och det är dags att börja planera inför sommarledigheten. Eftersom mina knoddar är så pass små så tar jag föräldraledigt i Juli och det innebär att alla beställningar ska vara färdigsydda till sista juni.
Därmed tar jag endast emot ett visst antal fler beställningar och sedan blir det ett beställningstopp fram till 3 augusti och webshopen är då under tiden stängd. Denna sida är dock alltid öppen!:)

Just nu har jag en leveranstid på 8 veckor +/- några dagar beroende på bf och storlek på beställning. Förhoppningsvis kan jag snart banta ner den till åtminstone 7 veckor.

Jag är superglad över alla beställningar som kommit in under första delen av året och hoppas på en lika fin andra del i augusti och framåt. Leveranstiden kommer vara ca 2 veckor den 3 augusti när webshopen öppnar upp igen!:)

Ha det fint!

Gråmönstrad babynest

 

Time flies

21 mar 2018

Som vanligt går tiden galet fort! April och våren närmar sig och snart är det sommar och sen är det jul igen... som pappa brukar säga! Nej inte så illa väl.

Jag håller nu på och syr upp de sista av beställningarna som kom in i januari mellan 25-28e och dessa ska vara färdiga på fredag. Sedan blir det pga av ett beställningstopp jag hade i början på februari ett hopp till beställningar gjorde 12-13 februari. Dessa kommer börja skickas på måndag 26 mars och jag hoppas kunna bli färdig med det gänget under veckan. Bland dessa beställningar skickar jag de med tidigast bf först.

Leveranstiden ligger nu på 7-8 veckor för nybeställningar, lång tid tyvärr men ibland kommer det in mer beställningar än jag de jag hinner få iväg om dagarna så då ökar tiden.

Ha det fint!

2018

28 jan 2018

Då var 2018 här och den 2 januari gick startskottet för nya beställningar efter 1,5 månads beställningsstopp. Blir alltid lika förvånad och glad när det trillar in så många beställningar. Det är bara att rivstarta symaskinen och sätta igång direkt!

Nu har jag dock fått in så pass många beställningar att leveranstiden börjar dra iväg och orderhögen växer mer än minskar så jag får då sätta ett beställningsstopp på 2 veckor. Webshopen är då stängd under den tiden men öppnar upp igen 12 februari. Kolla gärna in instagramsidan för bilder och info. Där finns även en prislista men jag ska även ordna en prislista här på sidan.

God Jul och gott nytt år!

25 dec 2017

God jul på er!

Just nu råder julledigheten, även om det känns som ett heltidsjobb med massa övertid att rodda igenom en julafton, juldag och annandag med småbarn, julklappar, julmat och släkt!

Den 2 januari börjar jag ta emot nya beställningar igen och jag hoppas också då kunna presentera lite nyheter i webshopen. En nyhet kan jag presentera redan nu och det är att det ska gå att köpa presentkort i webshopen.

Håll gärna koll på instagramkontot där lite andra nyheter kommer att presenteras innan den 2 januari då webshopen öppnar upp igen!

God fortsättning!

 

Winter is coming

9 nov 2017

En nyhet har kommit in i webshopen och denna har jag länge velat göra; chunkypläd! Så fantastiskt mjuk och silkeslen merinoull, och varm såklart. Perfekt i vagnen i vinter eller att kura ihop sig i soffan med eller bara till prydnad.

Finns i flera storlekar och färger så kolla in den här

 

Oktober

19 okt 2017


Nu börjar jag faktiskt närma mig den satta leveranstiden på 5 veckor. Har ju legat efter ca 5-10 dagar ett tag nu och det är så tråkigt att inte kunna leverera enligt sagt tid. Men nu hoppas jag att jag och familjen får vara frisk så att det blir lite ordning!:)


Har lagt upp lite nya designer på sovormar och även några nya designer på babynests ligger under Färdigdesignade modeller. Vill även tipsa om den ekologiska avdelningen där 2 nya tyger finns nu och möjligheten att få ekologisk bomullsfyllning i babynest och kuddar. Detta går att tvätta i maskin till skillnad från ullfyllning som måste plockas ur babynestet innan tvätt.

Leveranstider september

21 sep 2017

När man tänker "nu har vi faktiskt hållt oss friska länge allihop i familjen"  så är det ju sedan som att få ett brev på posten; magsjukan slår till!

Så nu är det sjukstuga härhemma för tillfället och det kommer då tyvärr öka några dagar på leveranstiden för er som beställt.

 

Augusti

12 aug 2017

Hej igen!

Halva augusti har gått och det har verkligen varit full rulle på beställningar som kommit in. Många mails att beta av och jag försöker svara så fort det går samtidigt som jag måste sy så mycket det går av arbetstiden för att kunna hålla leverantiderna.

På tygfronten har det hänt lite och det är dels att några ekologiska tyger hittat in i butiken och även ekologisk stoppning. Babynesten går även att få i trikåtyger och kan därmed matchas perfekt med filtarna.
Det tråkiga är att tyget Greta, eller svanefors torpa som det heter har slutat tillverkas! Det grå finns inte längre att få tag i butikerna, det beige och blå finns fortfarande men kommer försvinna de med. Jättetråkigt och väldigt konstigt att man väljer att avsluta ett sådant populärt tyg...
Förhoppningsvis kommer det att dyka upp andra fina tyger och nyheter kommer att komma in bland babynestmodellerna under oktober.

Just nu ligger leveranstiden på 4 veckor, 2 för de som beställde 1-2 augusti och sedan har det ökat till 3 och nu för veckors leveranstid. För att det inte ska bli mer så sätter jag nu ett kortare beställingsstopp fram till 21 augusti.

Ha det bra!

Kram Emma

Öppningsdags

31 jul 2017

Semestern har nu swishat förbi och det är dags att öppna webshopen för nya beställningar.

Tisdag 1 augusti kl 12 är webshopen igång igen.
Lite nyheter finns på sidan och fler kommer inom kort

Det har kommit in mycket mails under semestern och jag ska försöka svara på alla som ännu inte fått svar under dagen:)

Välkommen med era beställningar och ha en fortsatt fin sommar!

Kram Emma

← Äldre inlägg