Eemsan's Babynest & Design

Vackra babynests handgjorda i Sverige

Blogg

Beställningar höst 2019

15 sep 2019

Då var hösten här kan man väl ändå säga.

Lillgrabben har blivit 3 månader och jag kan nu börja sy lite mer och öppnar därmed upp för lite beställningar.

Webshopen kommer vara lite under ombyggnad så det kan eventuellt se lite konstigt ut ibland men förhoppningsvis kommer det bli enklare att beställa när det är klart.

2 nyheter har kommit och det är 2 nya sovdjur: draken och kaninen. Lite nya tyger till babynests har letat sig in och jag håller på och letar nya tyger till babywraps och filtar.

sovdrake gråSovdrake

sovkanin grå vitSovkanin

Grå babynest i sammetBabynest i grå sammet och mönstrad insida. Bella grå design 899.

 

Lille plutt

4 jul 2019

Den 8e juni kom äntligen vår lilla plutt! Det som enligt ultraljudet skulle vara en tjej var i själva verket en stor kille på 4330g och 55 cm! Så kan det gå och vi är lika glada för vår 3e lilla musketör:)

Nu är det föräldraledighet och sommarlov som gäller för grabbarna och i september hoppas jag få möjlighet att ta lite beställningar.

Vårt lilla underverk i sitt blåblommiga babynest<3

webshopen påfylld!

17 maj 2019

Sista beställningen är sydd och skickad och jag har nu börjat sy och lägga upp produkter i Köp nu kategorin i webshopen. Dessa produkter har leveranstid på endas 5 dagar och det är allt från helt nya designer till populära designs. Ny är t.ex den lilla skötbäddsväskan som är smidig att ha med på utflykter eller vagnturen.

Så ta gärna en titt här Köp nu

Babynest Ellen linne design 255Babynest grått med spets och satinband

Skötbädds väska - 2

Skötbädd med förvaring.

 

Beställningsstopp och föräldraledighet

29 mar 2019

Våren är äntligen här och det händer lite grejer!

I juni kommer vårt 3e barn och pga det så har jag redan nu beställningsstopp för att hinna bli färdig med alla inkomna beställningar innan lillasyster kommer.

Under första veckan i maj planerar jag att kunna skicka iväg de sista beställningarna och efter det börjar jag lägga upp färdigsydda babynests för direktleverans i webshopen.

När jag kan börja ta beställningar igen är lite oklart, under senhösten hoppas jag men det beror på bebis, annars är det färdigsydda babynest i webshopen som gäller ett tag till då:)

God jul & Gott nytt år!

25 dec 2018

Just nu har jag julledigt fram till 3 januari. Det går fortfarande att beställa men mails och beställningar gjorda via mail kommer besvaras först efter julledigheten:)

Vill önska alla en God jul och Gott nytt år! Hoppas vi hörs under 2019 både gamla och nya kunder.

September

17 sep 2018

Tack för alla beställningar som kommer in, jag är så glad att jag får sy till er!

Ni köper inte bara en produkt utan ni stödjer också en småföretagare som betalar moms och skatt på produkterna<3

Under hösten kommer det dyka upp lite nyheter. Sovormarna ska få lite kompisar bl.a, lite ny design och tyger till bäddsets, förvaringsfickor, skötunderlägg och lite andra praktiska tillbehör är på g.
Nya tyger till babywrap som är ett måste i höst/vinter börjar dyka upp i shopen.

Hoppas ni kikar in i webshopen i höst!

Babywrap med snuttefilt, omlottfilt 
Babywrap med matchande snuttefilt.

Babynest grå med spets
Populära Babynest Pauline i grå/vit randigt tyg med spets och hjärtan

Beställningar

16 aug 2018

Efter ca 2 veckors jobb så börjar man bli varm i kläderna och jag tänker nu börja ta lite beställningar igen.
Dock inte allt för många åt gången. Då kan jag hålla nere leveranstiderna, hålla en bättre kundservice och ha bättre kontroll på allt. 

Så därför börjar jag med en 10-20 beställningar. Beställningsmenyn kommer då dyka upp i webshopen och detta redan imorgon, fredag 17 augusti kl 10.00.
Leveranstiden kommer vara 2-4 veckor beroende på bf och storlek på beställningen.
Vill du beställa babynest, sovorm etc så går det även bra via mail även om jag rekommenderar beställning via webshopen för smidigaste betalningslösningarna och leveransuppdateringar.

Välkommen med er beställning!

Ändrade planer...

5 aug 2018

Ja tyvärr måste jag komma med ändrade planer. Imorgon var det tänkt att öppna upp för nya beställningar igen. Men efter mycket funderande och övervägande måste jag skjuta på beställningarna. Detta pga av den stressiga våren/försommaren som fortfarande har sina spår och jag känner att det är bäst att mjukstarta och sy i min egen takt då dagarna är lite upp och ner för närvarande.

Jag kommer istället lägga upp köpfärdiga babynests, sovormar, filtar, kläder m.m i webshopen för direktleverans så håll koll där och på instagram:)
Förhoppningsvis kommer jag kunna öppna upp för lite beställningar längre fram.

Ha det gott!

Semester!

17 jul 2018

Hej i solvärmen!

Jag har sedan ett par veckor semester. Eftersom våren och försommaren varit rätt hektiskt så kollar jag inte mailen mycket alls nu under semestern utan det blir först i början på augusti jag tar en titt där. Förhoppningsvis står den mesta infon här på hemsidan! :)

Den 6 augusti tar jag nya beställningar och mer info om det kommer innan dess.

Ha det fint i solen!

Leveranstider

11 jun 2018

Just nu är det förseningar med leveranserna med ca 1 vecka tyvärr. Jag har kört med gasen i botten lite för länge och som alla vet är ju stress inget vidare...  För att inte råka ut för den berömda väggen så jag kan tyvärr inte skynda på mer med produktionen för att knappa in på leveranstiden utan det blir leverans ca 1 vecka senare än sagt i orderbekräftelsen. Jag försöker hålla koll på tidiga bf datum bland beställningarna jag har kvar så gott det går dock:)
Tack för ert tålamod!

Klarna bugg

29 maj 2018

Hej i sommarvärmen!

På senaste tiden har jag fått ett par mails där kunder funderar om deras beställning fortfarande gäller då det står att köpet är avbrutet på Klarnas sida. Detta är en bugg i Klarnas system då det inte hänger med på mina leveranstider:) Men det är inga problem utan fakturan kommer att uppdateras när jag aktiverar den i webshopen i samband med att babynestet börjar bli redo att skickas.
Så er beställning är kvar och ni behöver inte göra något.

Leveranstiden nu ligger på 8 veckor +/- 3 dagar. Innan 1 juli ska alla beställningar vara ivägskickade.

6 augusti kommer jag öppna upp för nya beställningar och leveranstiden kommer då vara 1-2 veckor. Har man bf tidigt i augusti/ september så rekommenderar jag att beställa den 6 augusti!:)

Soliga hälsningar från Emma ( så soligt som det kan bli i syrummet!;))

Sommarplanering

26 apr 2018

Våren har äntligen kommit och det är dags att börja planera inför sommarledigheten. Eftersom mina knoddar är så pass små så tar jag föräldraledigt i Juli och det innebär att alla beställningar ska vara färdigsydda till sista juni.
Därmed tar jag endast emot ett visst antal fler beställningar och sedan blir det ett beställningstopp fram till 3 augusti och webshopen är då under tiden stängd. Denna sida är dock alltid öppen!:)

Just nu har jag en leveranstid på 8 veckor +/- några dagar beroende på bf och storlek på beställning. Förhoppningsvis kan jag snart banta ner den till åtminstone 7 veckor.

Jag är superglad över alla beställningar som kommit in under första delen av året och hoppas på en lika fin andra del i augusti och framåt. Leveranstiden kommer vara ca 2 veckor den 3 augusti när webshopen öppnar upp igen!:)

Ha det fint!

Gråmönstrad babynest

 

Time flies

21 mar 2018

Som vanligt går tiden galet fort! April och våren närmar sig och snart är det sommar och sen är det jul igen... som pappa brukar säga! Nej inte så illa väl.

Jag håller nu på och syr upp de sista av beställningarna som kom in i januari mellan 25-28e och dessa ska vara färdiga på fredag. Sedan blir det pga av ett beställningstopp jag hade i början på februari ett hopp till beställningar gjorde 12-13 februari. Dessa kommer börja skickas på måndag 26 mars och jag hoppas kunna bli färdig med det gänget under veckan. Bland dessa beställningar skickar jag de med tidigast bf först.

Leveranstiden ligger nu på 7-8 veckor för nybeställningar, lång tid tyvärr men ibland kommer det in mer beställningar än jag de jag hinner få iväg om dagarna så då ökar tiden.

Ha det fint!

2018

28 jan 2018

Då var 2018 här och den 2 januari gick startskottet för nya beställningar efter 1,5 månads beställningsstopp. Blir alltid lika förvånad och glad när det trillar in så många beställningar. Det är bara att rivstarta symaskinen och sätta igång direkt!

Nu har jag dock fått in så pass många beställningar att leveranstiden börjar dra iväg och orderhögen växer mer än minskar så jag får då sätta ett beställningsstopp på 2 veckor. Webshopen är då stängd under den tiden men öppnar upp igen 12 februari. Kolla gärna in instagramsidan för bilder och info. Där finns även en prislista men jag ska även ordna en prislista här på sidan.

God Jul och gott nytt år!

25 dec 2017

God jul på er!

Just nu råder julledigheten, även om det känns som ett heltidsjobb med massa övertid att rodda igenom en julafton, juldag och annandag med småbarn, julklappar, julmat och släkt!

Den 2 januari börjar jag ta emot nya beställningar igen och jag hoppas också då kunna presentera lite nyheter i webshopen. En nyhet kan jag presentera redan nu och det är att det ska gå att köpa presentkort i webshopen.

Håll gärna koll på instagramkontot där lite andra nyheter kommer att presenteras innan den 2 januari då webshopen öppnar upp igen!

God fortsättning!

 

← Äldre inlägg