Blogg

RSS

Sovflätan gör entre

18 Oct 2021

Äntligen har sovflätan hittat in i butiken!

Den är ingen barnlek att göra med runt 15 m tygtub som ska sys och framförallt stoppas. Så jag har funderat ett tag hur man kan göra detta på bästa sätt och kommit fram till ett resultat enligt bild! :) Först ut är en sovfläta i ljust beige sammet som matchar med den nya babynestmodellen med sånt mysigt tyg på insidan. Nytt på den modellen är också de breda knytbanden som blir en sån fin rosett.

Sovflätan kommer finnas i 2 bredder då den finns som trefläta och fyrfläta. I princip alla tyger som är till babynesten finns att välja på och lite olika längder. 

 

Sand sammet babynest och sovfläta

Babynest i sand/beige sammet, bred rosett och matchande sovfläta.

Rosa sammet sovfläta

Bredare/högre sovfläta i ljusrosa sammet.

Höst 2021

6 Oct 2021

Då var det dags för höst igen!

Lite nyheter har jag här i form av en ny sovkanin och en babynestmodell i bomullslinne med volang.

Kommande idéer som jag för tillfället väntar på tyg till är sovfläta och ett vanligt spjälsängsskydd. Vidare ska jag ge mig på skötbäddar eller iallafall ett skötbäddsöverdrag om som man kan förnya sin skötbädd med!:) 

Jag har fått lite förfrågningar om paketlösningar så det ska jag försöka ordna!

Ha det bra i höstvädret!

 

Sovkanin sovorm Sovkanin

Beige linne bomull babynest med volang

Babynest Freja beige linne/bomull

 

 

Vår 2021

22 Apr 2021

Våren är äntligen här även fast snön gillar att överraska då och då!

Lite nyheter i webshopen är presentkort, sovräven och dyna till stokke tripp trapp.

Sovräven finns som vagnrulle och till säng i storlekarna 285 cm och 325 cm.

Tripptrapp dynan går att få i samma tyger som babynesten men det finns även tyger som lämpar sig särskilt bra till dessa, sk möbeltyger. 

Äntligen så har jag också fått presentkort till min webshop och dessa går att få i digital form eller hemskickade.

 

Stokke stolsdyna

Sovräv

Presentkort

Höst

22 Oct 2020

Hösten är här och nedräkningen till jul har väl nästan börjat också!

Jag är ute tidigt och meddelar att senast 1 december behöver jag er beställning om den ska garanterat hinna vara framme innan jul.

I webshopen har Designa eget babynest sidan fått en makeover och det är så roligt när det kommer in beställningar där ni valt själv tyger och utförande på babynestet och resultaten blir fantastiska!

2 exempel har vi här:

 

Tyg Ellenor med spets 12, ekologisk insida, extra lång liggdel 75 cm, punktsydd madrass och satinrosett.


Tyg Elvira med spets 14,volang och handtag.

Nästa makeover är sovdjurens sida där det är en hel del tyger som ska fotas först!:)

höst 2020

4 Aug 2020

Då var semestern slut och det är dags att damma av symaskinen igen!

Efter att kört på halvfart i 1½ år (hjälp vad tiden går fort) med minsting hemma så hoppas jag nu kunna komma med lite nya ideer och produkter under hösten. Äldsta grabben börjar förskoleklassen och de 2 yngsta börjar dagis, som jag fortfarande envist fortsätter säga, i slutet på augusti. grå barnstolsdyna antilop
Under våren hann jag iaf köpa in lite nya tyger till barnstolsdynan som passar Ikeas antilop. Ett av tygerna ser ni här.

Andra produkter som står på höstens agenda är bl.a myspöl, spjälsängsskydd och sängkläder till spjälsäng. Presentkort i webshopen är en annan nyhet som jag ska försöka få till och en tävling kommer att anordnas på ett sådant också så håll utkik på hemsidan och instagram i september!

Nu när det börjar bli lite kyligare ute så kan jag tips om denna vagnsovorm eller vagnrulle som är perfekt att boa in vagnen med.

 

 

 

Ha det toppen och har ni frågor så är det bara att maila [javascript protected email address]!

 Jultider

6 Dec 2019

Då var det snart jul igen och det sista datumet för beställningar som ska levereras innan jul var 2 december. Leveranstiden kommer nu vara 5 veckor fram till januari då jag tar helt ledigt 2 veckor under jul och nyår.

En nyhet har letat sig in i sortimentet och det är Elefantängeln. En söt figur som är 50 cm lång i sammet. Första modellen blev i grå sammet men fler färger finns. Det går även att få namn broderat på den. Perfekt som present till dop, namngivning eller födelsedag.

Elefantängel i sammet elefantballerina

Beställningar höst 2019

15 Sep 2019

Då var hösten här kan man väl ändå säga.

Lillgrabben har blivit 3 månader och jag kan nu börja sy lite mer och öppnar därmed upp för lite beställningar.

Webshopen kommer vara lite under ombyggnad så det kan eventuellt se lite konstigt ut ibland men förhoppningsvis kommer det bli enklare att beställa när det är klart.

2 nyheter har kommit och det är 2 nya sovdjur: draken och kaninen. Lite nya tyger till babynests har letat sig in och jag håller på och letar nya tyger till babywraps och filtar.

sovdrake gråSovdrake

sovkanin grå vitSovkanin

Grå babynest i sammetBabynest i grå sammet och mönstrad insida. Bella grå design 899.

 

Lille plutt

4 Jul 2019

Den 8e juni kom äntligen vår lilla plutt! Det som enligt ultraljudet skulle vara en tjej var i själva verket en stor kille på 4330g och 55 cm! Så kan det gå och vi är lika glada för vår 3e lilla musketör:)

Nu är det föräldraledighet och sommarlov som gäller för grabbarna och i september hoppas jag få möjlighet att ta lite beställningar.

Vårt lilla underverk i sitt blåblommiga babynest<3

webshopen påfylld!

17 May 2019

Sista beställningen är sydd och skickad och jag har nu börjat sy och lägga upp produkter i Köp nu kategorin i webshopen. Dessa produkter har leveranstid på endas 5 dagar och det är allt från helt nya designer till populära designs. Ny är t.ex den lilla skötbäddsväskan som är smidig att ha med på utflykter eller vagnturen.

Så ta gärna en titt här Köp nu

Babynest Ellen linne design 255Babynest grått med spets och satinband

Skötbädds väska - 2

Skötbädd med förvaring.

 

Beställningsstopp och föräldraledighet

29 Mar 2019

Våren är äntligen här och det händer lite grejer!

I juni kommer vårt 3e barn och pga det så har jag redan nu beställningsstopp för att hinna bli färdig med alla inkomna beställningar innan lillasyster kommer.

Under första veckan i maj planerar jag att kunna skicka iväg de sista beställningarna och efter det börjar jag lägga upp färdigsydda babynests för direktleverans i webshopen.

När jag kan börja ta beställningar igen är lite oklart, under senhösten hoppas jag men det beror på bebis, annars är det färdigsydda babynest i webshopen som gäller ett tag till då:)

God jul & Gott nytt år!

25 Dec 2018

Just nu har jag julledigt fram till 3 januari. Det går fortfarande att beställa men mails och beställningar gjorda via mail kommer besvaras först efter julledigheten:)

Vill önska alla en God jul och Gott nytt år! Hoppas vi hörs under 2019 både gamla och nya kunder.

September

17 Sep 2018

Tack för alla beställningar som kommer in, jag är så glad att jag får sy till er!

Ni köper inte bara en produkt utan ni stödjer också en småföretagare som betalar moms och skatt på produkterna<3

Under hösten kommer det dyka upp lite nyheter. Sovormarna ska få lite kompisar bl.a, lite ny design och tyger till bäddsets, förvaringsfickor, skötunderlägg och lite andra praktiska tillbehör är på g.
Nya tyger till babywrap som är ett måste i höst/vinter börjar dyka upp i shopen.

Hoppas ni kikar in i webshopen i höst!

Babywrap med snuttefilt, omlottfilt 
Babywrap med matchande snuttefilt.

Babynest grå med spets
Populära Babynest Pauline i grå/vit randigt tyg med spets och hjärtan

Beställningar

16 Aug 2018

Efter ca 2 veckors jobb så börjar man bli varm i kläderna och jag tänker nu börja ta lite beställningar igen.
Dock inte allt för många åt gången. Då kan jag hålla nere leveranstiderna, hålla en bättre kundservice och ha bättre kontroll på allt. 

Så därför börjar jag med en 10-20 beställningar. Beställningsmenyn kommer då dyka upp i webshopen och detta redan imorgon, fredag 17 augusti kl 10.00.
Leveranstiden kommer vara 2-4 veckor beroende på bf och storlek på beställningen.
Vill du beställa babynest, sovorm etc så går det även bra via mail även om jag rekommenderar beställning via webshopen för smidigaste betalningslösningarna och leveransuppdateringar.

Välkommen med er beställning!

Ändrade planer...

5 Aug 2018

Ja tyvärr måste jag komma med ändrade planer. Imorgon var det tänkt att öppna upp för nya beställningar igen. Men efter mycket funderande och övervägande måste jag skjuta på beställningarna. Detta pga av den stressiga våren/försommaren som fortfarande har sina spår och jag känner att det är bäst att mjukstarta och sy i min egen takt då dagarna är lite upp och ner för närvarande.

Jag kommer istället lägga upp köpfärdiga babynests, sovormar, filtar, kläder m.m i webshopen för direktleverans så håll koll där och på instagram:)
Förhoppningsvis kommer jag kunna öppna upp för lite beställningar längre fram.

Ha det gott!

Semester!

17 Jul 2018

Hej i solvärmen!

Jag har sedan ett par veckor semester. Eftersom våren och försommaren varit rätt hektiskt så kollar jag inte mailen mycket alls nu under semestern utan det blir först i början på augusti jag tar en titt där. Förhoppningsvis står den mesta infon här på hemsidan! :)

Den 6 augusti tar jag nya beställningar och mer info om det kommer innan dess.

Ha det fint i solen!

← Äldre inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)