Eemsan's Babynest

Mysiga & praktiska babynests i unik och personlig design

Om mig

Mitt namn är Emma och jag är 35 år fyllda och bor strax ovanför Gävle i kustorten Norrsundet med min sambo och 2 söner.

Första gången jag såg ett babynest var då jag var gravid i 5e månaden hösten 2013 och i full fart att inhandla och inreda åt min lilla plutt. Jag kände ju direkt att ett sådant vill jag ha och lägga bebisen i! Det såg ombonat, mysigt och tryggt ut. Det uppfyllde alla kriterier en förälder söker till sitt barn. Ett litet bebisbo! Eftersom jag är en gör-det-själv människa så satte jag igång och /20140509-140058.jpgknåpade ihop mitt eget babynest och var jättenöjd med resultatet... till en början. Men efter ett tag fick jag fler och fler ideer hur jag ville att ett babynest skulle se ut och små funktioner och detaljer som fulländade den lilla kreationen. Jag gillar att klura på smarta funktioner och ständigt förbättra saker.
Efter att ha tillverkat några babynest så började jag sälja av på Tradera och upptäckte till min glädje att folk faktiskt ville köpa mina nests. Jag började t.om med att få beställningar och då föddes tanken att syssla med babynests mer seriöst. Det är ju superkul att få hjälpa blivande mammor, pappor, fastrar, mostrar, mor-farmödrar etc etc att få fram det perfekta babynestet för dem.

Under åren jag sytt på beställning åt kunder så har jag ständigt strävat efter förbättringar för att få en hållbar produkt och jag är idag väldigt nöjd med min babynest design med höga kanter och fastknäppta fotända. Även de tillbehör jag tagit fram som bäddmadrass för att skydda nestet mot små olyckor med eller utan plastad frotté och knytbandstopp i form av bl.a hjärtan är jag väldigt nöjd med. Dessa vill jag helt enkelt säga att jag var först med;)