Om Eemsans

Eemsans Babynest & Design drivs av mig, Emma, som ger dig personlig service från din första fundering till beställning och leverans.

I mitt lilla företag sköter jag allt från:
Design -
Alla produkter är designade och ritade av mig. Min tanke med produkter, om det så handlar om babynest eller en mössa, är kriterierna snyggt, praktiskt och tryggt.
Jag är lite av en hönsmamma och ser faror lite här och var med produkter. Mina söner har varit mina testpiloter när det gäller alla mina produkter och de har legat tryggt i sina babynests och med sina sovormar.

Val av tygerna- Tygerna jag väljer och använder är från svenska butiker och håller hög kvalité som ska hålla för flitig användning och tvätt. Tygerna till insidan på babynesten är minst öko-tex märkta.

Behandling av ordrar och mail-  Det är jag som tar emot och svarar på ditt mail med funderingar eller beställning och som tar emot din order i webshopen.

Syr din beställning- Från upp packning av tyget till mönsterritning>utklipp>nålning och till att med största omsorg sy ihop babynest, sovorm, filt m.m

Packetering och frakt
 - När produkten väl är färdig för leverans packar jag och bokar frakt antingen med Postnord eller DHL. Frakten är spårbar där både jag och kunden får mail med spårnings info och när paketet beräknas vara framme från fraktbolaget.

Kundservice - Jag har med andra ord koll på hela produktionskedjan och kan därmed ge dig en riktigt bra kundservice. Ibland blir det fel och då är det mig, som har skött allt från beställning till leverans, du vänder dig till :)

 

Historia

Mitt namn är Emma och jag är 36 år fyllda och bor strax ovanför Gävle i kustorten Norrsundet med min sambo och 2 söner.

Första gången jag såg ett babynest var då jag var gravid i 5e månaden hösten 2013 och i full fart att inhandla och inreda åt min lilla plutt. Jag kände ju direkt att ett sådant vill jag ha och lägga bebisen i! Det såg ombonat, mysigt och tryggt ut. Det uppfyllde alla kriterier en förälder söker till sitt barn. Ett litet bebisbo! Eftersom jag är en gör-det-själv människa så satte jag igång och /20140509-140058.jpgknåpade ihop mitt eget babynest och var jättenöjd med resultatet... till en början. Men efter ett tag fick jag fler och fler ideer hur jag ville att ett babynest skulle se ut och små funktioner och detaljer som fulländade den lilla kreationen. Jag gillar att klura på smarta funktioner och ständigt förbättra saker.
Efter att ha tillverkat några babynest så började jag sälja av på Tradera och upptäckte till min glädje att folk faktiskt ville köpa mina nests. Jag började t.om med att få beställningar och då föddes tanken att syssla med babynests mer seriöst. Det är ju superkul att få hjälpa blivande mammor, pappor, fastrar, mostrar, mor-farmödrar etc etc att få fram det perfekta babynestet för dem.

Under åren jag sytt på beställning åt kunder så har jag ständigt strävat efter förbättringar för att få en hållbar produkt och jag är idag väldigt nöjd med min babynest design med höga kanter och fastknäppta fotända. Även de tillbehör jag tagit fram som bäddmadrass för att skydda nestet mot små olyckor med eller utan plastad frotté och knytbandstopp i form av bl.a hjärtan är jag väldigt nöjd med. Dessa vill jag helt enkelt säga att jag var först med;)

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)