Beställningsstopp

Jag har funderat och funderat på när jag ska kunna börja sy på beställning igen. Jag är väldigt sugen på att köra igång på riktigt igen och har så mycket idéer jag vill prova och ser så många nya tyger jag vill sy både det ena och det andra av. Och sedan är det så tråkigt att inte kunna hjälpa alla som mailar och frågar om jag inte kan ta deras beställning.

Men som det är nu så hinner jag inte ens kolla mailen, och jag är även tvungen att undvika den lite för det väcker en del stress och press och det har jag så det räcker om dagarna ändå med en trotsig 2 åring och en 6 månaders som blir allt mer rörlig!:) Tiden går så fort med de små och de växer och ibland funderar man vart all tid har tagit vägen, det var ju liksom igår som minstingen var sådär pytteliten så han rymdes raklång i knät.... Nu får man en kospark i magen om man lägger honom så.tongue-out Förra året var extremt intensivt med supermånga babynestbeställningar och jag bodde i princip i syrummet. Så kul att det man gjorde uppskattades så mycket, men väldigt trist när man tänker tillbaka på att tiden med 2 åringen ( då 1 år) blev ytterst lite.

Så jag vet att jag kommer att ångra om jag inte tar tillvara den här tiden fullt ut med småttingarna. Så det kommer med största sannoliket inte bli förrän i höst som jag kan ta emot beställningar igen.
Och då hoppas jag kunna komma med massa roliga nyheter och att jag får sy just ditt babynest!:)

11 Apr 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)