Bf april nests

Just nu håller jag på för fullt med babynests till de med bf i April. Som jag skrivit tidigare så är det fortfarande förseningar i leverans och det har inte direkt hjälpt att en fjärdedel av aprils beställningar har bf datum 1-4. Rena babyboomen då tydligen!:)
Sedan fick nya symaskinen nog av att jobba alla dagar i veckan och är just nu på reparation. Ingen större kris dock då gamla symaskin slitvarg fick hoppa tillbaka och jobba på, gammal är tydligen bäst:)

Men resten av datumen är lite mer utspridda över månaden så jag hoppas HOPPAS att kunna minska ner på leveranstiden så att man ska kunna få sitt nest mer än 2 veckor innan som det för tillfället är. Jag kommer inte hinna bli klar med alla april beställningar innan mars är slut så även bf Maj kommer att råka ut för förseningar. Men som sagt jag hoppas och bör kunna förbättra leveranstiden nu.

När det gäller beställningstoppet så lutar det åt att det kommer gälla fram till mitten av maj då jag förhoppningsvis är klar med bf juni nesten. Så det är alltså ni med bf juli och framåt som kommer kunna lägga beställningar längre fram. Bf maj-juni är tyvärr fullbokade.

24 Mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)