Bf Maj och nya beställningar

De första babynesten med bf maj har börjat gå iväg. Det är många med bf 1-5 så det är tyvärr ett litet stopp där, men det går framåt och jag syr och skickar nests varje dag. 

När det gäller beställningsstoppet så gäller det än som de flesta kan se:) Det är många som frågar om och när jag kan ta emot beställningar igen och i mitten av maj har jag tänkt ta emot igen, för bf juli-augusti. Men eftersom dessa beställningar ska vara färdiga under juni månad så kan jag inte ta emot allt för många. Även jag har tänkt ha semester i sommar och detta under juli;)

Hur jag ska lägga upp det så att det blir mest rättvist vet jag inte. Som det ser ut nu så kommer jag ange ett datum och tidpunkt då jag tar emot beställningar och så får jag se om jag kan ta alla eller om jag måste sätta en gräns. Om någon har ett bättre förslag hur jag kan göra detta mest rättvist så maila mer än gärna det förslaget!:)

Om det är så att jag inte kommer kunna ta allas beställningar så kanske det är en liten tröst att jag förhoppningsvis kommer kunna lägga upp babynests till direktförsäljning på hemsidan under sommaren.

16 apr 2015

Comments powered by Disqus

Välkommen!

Kolla in och följ mig gärna på instagram @eemsans.babynest för att se fler bilder!:)

Här kan du läsa om senaste nytt, nya tyger, tillbehör och Leveransinfo . Senaste inlägg 9 november 2017

Tack för alla beställningar,  jag är jätteglad att mina babynests är så omtyckta och att jag får sy till era små bebisar!

Beställningsstopp till 2 Januari 2018.


Kundkommentarer

Nyhetsbrev

 

besöksräknare  
räknare 

Use google translate.