Juli

Har för tillfället kommit halvvägs med bf juli nesten och hoppas vara färdiga med dessa till slutet av nästa vecka. Sedan är det bf augusti som ska sys och skickas iväg innan juni är slut.

Under juli kommer jag lägga upp färdigsydda babynests på hemsidan för direktköp. Det kommer vara nests i både ordinarie tyger och nya fina tyger. Vid köp av dessa nest kan man även beställa till tillbehör om så önskas.

Ett nytt tillbehör är filtar i mjuk mysig minky och mönstrade trikåtyger. Storlekar från snuttefilt till spjälsäng. Håller på att ordnar en sida för presentation av dessa som jag hoppas blir färdig snart. Sydde en filt för vagnen till 1 årige sonen, min lilla testpilot, idag och jag tror den fick toppbetyg för den gosades rejält med!:))

Den 20 juli kl 10.00 tar jag emot nya beställningar igen som sys och skickas under augusti. Precis som förra gången så kan jag för rättvisans skull inte ta emot beställningar eller reservationer innan dess.

10 jun 2015

Comments powered by Disqus

Välkommen!

Kolla in och följ mig gärna på instagram @eemsans.babynest för att se fler bilder!:)

Här kan du läsa om senaste nytt, nya tyger, tillbehör och Leveransinfo . Senaste inlägg 9 november 2017

Tack för alla beställningar,  jag är jätteglad att mina babynests är så omtyckta och att jag får sy till era små bebisar!

Beställningsstopp till 2 Januari 2018.


Kundkommentarer

Nyhetsbrev

 

besöksräknare  
räknare 

Use google translate.