Leveranstider

Med fler och fler beställningar som kommit in den senaste tiden har jag fått pussla om med leveranstiderna. Jag vill vara så rättvis som möjligt och att alla ska få sina babynests i god tid. Att hålla en leveranstid till ett visst antal veckor funkar tyvärr inte, det är många beställningar nu och det tar sin lilla tid med varje babynest när de ska utformas enligt önskemål:)

Så leverans sker nu efter BF. Just nu jobbar jag på med bf februari för att de ska få sina nests så fort som möjligt och jobbar sen vidare med bf mars. Fr.om bf april hoppas jag att jag kommit ikapp och kommer då börja göra babynests i mars till de som har bf i april så att man ska kunna få sitt nest/amningskudde 1 månad innan bf.

T.ex: Bf 5 april så skickar jag babynestet den 5 mars.

Varför ska man då vara ute i god tid att beställa?
Jag kan bara göra klart ett antal beställningar/ dag och när beställningarna har kommit upp i ett visst antal en månad så måste jag sätta ett beställningsstopp den månaden. 

29 jan 2015

Comments powered by Disqus

Välkommen!

Kolla in och följ mig gärna på instagram @eemsans.babynest för att se fler bilder!:)

Här kan du läsa om senaste nytt, nya tyger, tillbehör och Leveransinfo . Senaste inlägg 9 november 2017

Tack för alla beställningar,  jag är jätteglad att mina babynests är så omtyckta och att jag får sy till era små bebisar!

Beställningsstopp till 2 Januari 2018.


Kundkommentarer

Nyhetsbrev

 

besöksräknare  
räknare 

Use google translate.