Ny Webshop

Nu är den så gott som färdig; Webshopen! 

Den 26 december då jag börjar ta emot beställningar igen så är det tänkt att de ska göras via den nya webshopen som kommer dyka upp på sidan den 26e.

Där kan man välja bland babynests och lägga det man väljer i kundvagnen.

Vidare så finns det nu fler alternativ bland tillvalen. Bl.a olika sorters spetsar och färger på satinband m.m.m.m. Priserna på de olika tillvalen ser man direkt då man väljer dem.

När allt är valt och man är nöjd så går man till kassan och tittar på sin beställning och ser det bra ut så väljer man betalsätt och då ska det finnas direktbetalning med kort, swish, Klarna faktura med möjlighet till delbetalning.

Sedan får man direkt en orderbekräftelse på det man beställt! 

Förhoppningsvis ska det bli smidigare och har man frågor så är det bara att maila mig innan ni beställer! Och vill man istället beställa via ett mail, om man kanske är osäker på vad man vill ha och har en del frågor, så går det fortfarande bra och formulär för det kommer finnas på sidan.

Just nu håller jag på med de sista beställningarna som ska skickas innan den 19 dec och därefter tar jag julledigt till den 3 jan. Den 26e dec finns jag vid datorn för att se till så att webshopen fungerar som den ska och svarar på eventuella frågor:)

Ha det gott!

13 Dec 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)