Nya beställningar den 20 Juli

På måndag den 20 juli är det så dags för lite beställningar igen!:) Från kl 10 på förmiddagen går det bra att skicka in er beställning. Sätter ett klockslag så att ni inte behöver sitta uppe och vänta kvällen innan och för att det ska bli mer rättvist. Beställningar som kommer in före kl 10 hamnar sist i kön, det måste jag tyvärr vara stenhård på.

Beställningarna som kommer in skickar jag orderbekräftelse på senare samma dag och jag börjar sedan sy den 1 augusti. Jag börjar med den som har tidigast BF. Har man BF i början till mitten av augusti så kan jag dock inte garantera att babynestet kommer hinna fram innan bf. Dels kan det vara många beställare som har bf i början på augusti och sedan tillkommer dagar för frakten. Postens frakt rekommenderas till er som har bf i augusti:) 

I mitten av september räknar jag med att skicka det sista beställda babynestet och sedan tar jag mammaledigt i väntan på bebis nr 2:) Kommer sy i mån av tid och lägga upp färdigsydda babynests på hemsidan så håll gärna koll:)

Lycka till och välkommen med era beställningar!

18 Jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)