Nya beställningar den 20 maj

Maj nesten sys upp för fullt just nu och jag hoppas på att kunna vara färdig med dem till 7 maj och börja skicka juni nesten då.

Den 20 maj har jag satt ett preliminärt datum då jag kommer ta emot nya beställningar igen. 20 maj kl 10.00 för att vara mer exakt för att ni inte ska behöva sitta uppe mitt i natten för att lägga en beställning. Det kommer antagligen bli prio för bf juli och augusti om det blir många beställningar så att jag inte kan ta alla.  Dessa ska sys färdiga under juni månad och i juli tar jag semester. I augusti kommer jag ta ytterligare några beställningar för september och framåt. 
OBS:Har ni skickat en beställning under beställningstoppet så kommer ni få skicka den igen då jag inte kan ta några förhandsbeställningar eller resevationer före det utsatta datumet.

En nyhet är handtag på babynesten. Många har frågat om det och jag har varit tveksam till att sy på sådana då jag inte kan testa det på så vis så att jag vet om bebisen ligger säkert under transport med handtag. Men då många frågat och önskat detta så syr jag nu på dessa efter bästa förmåga efter konstens alla regler för att de ska sitta som berget. Sedan är det upp till föräldrarnas ansvar att se till att lyfta säkert under korta sträckor. Och även att handtagen ligger undanstoppade under babynestet när det ligger på plats.

En annan nyhet är filtar/täcken i det supermjuka och mysiga minky. Dessa kan fås matchade med nesten med detaljer i samma tyg som nestet. Eller endast helt i minky. Flera färger ska finnas tillgängliga och även i snuttefilt storlek.

1 May 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)