Oktober

Efter ett litet beställningstopp för att kunna jobba undan lite så är det nu öppet för beställningar igen.

Leveranstiden ligger fortfarande på 2-6 veckor beroende på BF. På ett ungefär är det såhär:

BF oktober/november 2-3 veckors leveranstid
BF december och framåt 3-6 veckors leveranstid.

Den 17 oktober flyttar jag äntligen till en större lokal, det ska bli så super! Samma dag börjar inskolning för minstingen på dagis, sorgligt och förväntansfullt på samma gång. Storebror går ju redan där och stortrivs vilken är en tröst.

Så slutligen den 1 november är planen att kunna utöka arbetstimmarna och därmed förhoppningsvis kunna sänka leveranstiden avsevärt!
Jag har även kikat på en ny hemsida och är så taggad att sätta igång med den. Den kommer att göra beställningarna så mycket enklare och erbjuda betalningsätt som kortbetalning och faktura och mycket mycket mer fördelar! När den kommer att blir färdig är för tidigt att säga men hoppas innan jul ändå:)
Allt hänger på tiden och den ägnas just nu att sy färdigt beställningarna som kom in i augusti med bf november/december.

2 nya babynests har sytts upp. Det ena i vit sammet, ligger i kategorin enfärgade och det andra med elefantmönster som ligger under övriga mönster.

4 okt 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen!

Kolla in och följ mig gärna på instagram @eemsans.babynest för att se fler bilder!:)

Här kan du läsa om senaste nytt, nya tyger, tillbehör och Leveransinfo . Senaste inlägg 9 november 2017

Tack för alla beställningar,  jag är jätteglad att mina babynests är så omtyckta och att jag får sy till era små bebisar!

Beställningsstopp till 2 Januari 2018.


Kundkommentarer

Nyhetsbrev

 

besöksräknare  
räknare 

Use google translate.