Vabruari

Det ökända vabruarit har kommit och passerat som en orkan med förkylningar och magsjuka. Varje familjemedlem har varit drabbat minst 1 gång av vardera sjukdom.

Leveranstiden ligger därmed på 6 veckor men ett litet hopp om att kunna ta igen det lite längre fram i mars och kanske kunna minska till iallafall 5 veckor.

Fick en förfrågan häromdagen om jag kunde sy en myspöl och det lät väldigt intressant så designhjärnan snurrar för fullt för att få till en modell. Största problemet är bara tiden att hinna sy en modell mellan alla beställda babynests som ska iväg men det ska väl gå. Googlade runt efter lite bilder och det såg ju väldigt mysigt ut med denna myspöl att kunna sitta och leka i på golvet eller ha i myshörnan och ta en liten tupplur i.

Även ett helt ekologiskt babynest har jag länge tänk på att få till en modell av också men tyvärr samma problem där med tiden. Designen där är så gott som färdigt  så det är egentligen bara att skrida till verket. Stoppningen kommer bestå av ekologisk ull vilket inte bara är bra för att det är ekologiskt utan även för att ullen har fina egenskaper som temperaturreglerande; varmt på vintern, svalt på sommaren plus andra bra egenskaper.

Förhoppningsvis kan jag presentera någon av ovanstående snart.

Tills dess; ha det så bra!

Babynest Greta blå torpa mönster

Babynest Greta blå med matchande bäddsets

 

15 Mar 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)